Diensten

renovatie-timmerwerk-egthuijsen-allround-bouwsupport

Renovatie

Renovatie behoort inmiddels tot onze specialiteit. Wij renoveren niet alleen woonhuizen maar ook winkelpanden, grachtenpanden en monumentale panden. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt, dan kunnen wij u een aanbieding op maat doen.

Lees meer…
verbouwing-timmerwerk-egthuijsen-allround-bouwsupport

Verbouwing

Egthuijsen allround bouwsupport heeft voor diverse particulieren de woning verbouwd. Dit zijn grote maar ook minder grote verbouwingen geweest. Denkt u bij een kleine verbouwing aan het omzetten van een wand en het aanbrengen sierlijsten om de kozijnen?

Lees meer…
timmerwerk-egthuijsen-allround-bouwsupport

Timmerwerk

Egthuijsen Allround Bouwsupport heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van timmerwerk. Door onze ervaring, kennis en expertise kunnen wij al uw timmeropdrachten in- en om het huis op maat leveren.

Lees meer…
keukens-installatie-inbouwen-egthuijsen-allround-bouwsupport

Keukens

De keuken heeft vaak een prominente plek in huis en is in veel gevallen de ‘eyecatcher’ van de eetkamer/het eetgedeelte. Het plaatsen van een keuken vraagt om precisie en vakmanschap. Het is niet iets dat je ‘zomaar even doet’.

Lees meer…
badkamer-installatie-inbouwen-egthuijsen-allround-bouwsupport

Badkamers

Wilt u uw badkamer verbouwen of een compleet nieuwe badkamer laten installeren? Bij Egthuijsen Allround Bouwsupport ben u aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee, en luisteren goed naar uw wensen.

Lees meer…
kozijnen-timmerwerk-egthuijsen-allround-bouwsupport

Kozijnen

Voor het vernieuwen van kozijnen kunnen wij u ook helpen. Voor een beautysalon in Amsterdam heeft Egthuijsen Allround Bouwsupport nieuwe laten maken en geplaatst.

Lees meer…
dakkappel-timmerwerk-egthuijsen-allround-bouwsupport

Dakkapellen

Heeft u plannen voor het verruimen van uw bovenverdieping met een dakkapel? Egthuijsen Allround Bouwsupport heeft veel kennis en expertise op het gebied van het plaatsen van dakkapellen. Alle dakkapellen worden met de hand gemaakt. Hierdoor kan aan iedere wens gehoor worden gegeven.

Lees meer…